HR-interim

Investeer in de groei en stabiliteit van je organisatie door een HR-interim in te schakelen.
Maak een afspraak

HR-interim inzetten

Laat je team floreren onder begeleiding van een toegewijde professional die klaar staat om je HR-landschap te transformeren. Neem vandaag nog contact op en ontdek de voordelen van een interim HR-expert! Wat kan ik voor je organisatie betekenen?

 • Personeelsontwikkeling: Het identificeren van trainingsbehoeften. Het opstellen van trainingsprogramma’s en -materialen. Het faciliteren van trainingssessies.
 • Arbeidsvoorwaarden en Beloning: Het beheren van salaris- en beloningsstructuren. Onderhandelen over arbeidsvoorwaarden. Adviseren over beloningsbeleid.
 • Performance Management: Het opzetten en onderhouden van prestatiebeheersystemen. Het begeleiden van medewerkers bij het stellen van doelen en het evalueren van prestaties.
 • HR-beleid en Compliance: Het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid. Het waarborgen van naleving van arbeidswetgeving en bedrijfsvoorschriften.
 • Conflictoplossing en Employee Relations: Het bemiddelen bij conflicten tussen medewerkers. Het bevorderen van positieve relaties tussen medewerkers en het management.
 • Werving en Selectie: Het opstellen van vacatures. Het beheren van sollicitatieprocedures. Het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van geschikte kandidaten.
 • Verzuimmanagement: Het beheren van verzuimprocedures en -registraties. Het adviseren over gezondheids- en welzijnskwesties.
 • Advies aan Management: Het verstrekken van HR-advies aan het management. Het bijdragen aan strategische planning op het gebied van personeelszaken.

Ontketen het potentieel van je team: Huur een ervaren HR-interim in! Is uw organisatie klaar voor een revolutie in HR-beheer? Ontmoet de perfecte partner in verandering – de HR-interim professional.

Waarom kiezen voor een HR-Interim?

 • Directe Impact: Een HR-interim staat klaar om direct vanaf dag één een positieve impact te hebben op uw organisatie. Met ervaring in diverse bedrijfsomgevingen kunnen ze snel schakelen en resultaten boeken.
 • Expertise op Maat: Elke organisatie heeft unieke uitdagingen. Een interim HR-professional biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om werving, training, beleidsontwikkeling of conflictbemiddeling, ze hebben de expertise die nodig is.
 • Flexibiliteit in Kosten: Vermijd langdurige financiële verplichtingen en kosten van een fulltime HR-medewerker. Met een interim kunt u de benodigde expertise tijdelijk inzetten, wat kostenefficiënt is en past bij uw budgettaire vereisten.
 • Snelheid en Efficiëntie: In tegenstelling tot het doorlopen van langdurige wervingsprocessen voor een permanente HR-positie, kunt u met een interim HR snel inspelen op urgente behoeften. Ze zijn er wanneer u ze nodig heeft en vertrekken wanneer het doel is bereikt.
 • Strategische Innovatie: Interim HR-professionals brengen niet alleen ervaring mee; ze brengen ook frisse ideeën en innovatieve strategieën om uw HR-processen te verbeteren. Sta open voor nieuwe perspectieven en stimuleer verandering.
 • Naadloze Overgangen: Tijdens periodes van verandering, zoals herstructureringen of overgangsfasen, zorgt een interim HR-adviseur voor een naadloze overgang. Ze bieden stabiliteit en sturen het personeel door veranderingen met professionaliteit en zorg.
 • Risicobeheersing: Met up-to-date kennis van arbeidswetgeving en compliance, minimaliseert een ervaren HR-interim het risico op juridische complicaties. U kunt erop vertrouwen dat uw HR-processen in overeenstemming zijn met de laatste regelgeving.

Snelle groei van de afdeling realiseren

Als CTO bij Defenture heb ik de samenwerking met Manuela altijd als zeer prettig en professioneel ervaren. Vooral de laatste maanden hebben we nauw samengewerkt om een snelle groei van onze afdeling te realiseren, en dat is gelukt, top!

Prettig en professioneel

Frans de Bruijn

CTO, Defenture BV

Personeelsbeleid op een hoger niveau

Manuela is al jaren de HR Manager bij de Huisman Groep.
De samenwerking verloopt plezierig.
Manuela is kundig, betrokken en prettig in de samenwerking.
Manuela heeft er mede aan bijgedragen dat ons personeelsbeleid op een veel hoger niveau is dan een paar jaar geleden.
Kortom, twijfel niet en schakel haar in.

Samenwerking plezierig, prettig in samenwerking, kundig, betrokken

Henk de Heus

Algemeen Manager, Huisman Mediap BV