Wie is Manuela?

HR-interim | LVV-vertrouwenspersoon | DISC

Manuela l’Herminez – Mijn verhaal

Na een commerciële studie en jarenlange werkervaring in dit vakgebied, begon ik in 2002 aan de studie Management Economie en Recht. Vanaf dat moment wist ik zeker dat werken als HR-adviseur mij veel meer voldoening zou geven. Ik werk graag met én voor mensen, omdat ze de motor en brandstof van elke organisatie vormen. Ik help organisaties om succesvoller te worden. Mijn doel? Tevreden medewerkers en daardoor een productievere werkomgeving, waarbinnen mensen elkaar benaderen zoals ze zelf benaderd willen worden. In Added Value Personeelszaken bundel ik sinds 2011 met veel plezier mijn commerciële ervaring en mijn expertise op het gebied van HR. Ik luister, denk mee en laat jou zien hoe jij je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Sinds januari 2024 ben ik gecertificeerd LVV-vertrouwenspersoon. De kernwaarden van een vertrouwenspersoon zijn: vertrouwen, integriteit, empathie, onpartijdigheid, deskundigheid en betrokkenheid. Deze kernwaarden zijn ook mijn kernwaarden, zij vormen voor mij de essentie waar ik voor sta en naar streef.

In samenwerking met Q4 Profiles mag ik DISC persoonlijke stijl profiel toepassen. Mijn persoonlijke stijlpatroon is die van de BEMIDDELAAR. De karakteristieken die hierbij horen zijn: gemakkelijk en tolerant in de omgang, nodigt anderen uit om te delen. Wil graag vriendschappelijke, positieve relaties. Gericht op het bieden van sociale en emotionele ondersteuning. Vermijdt moeilijke relaties en situaties. Mooi om op te merken dat ik mezelf helemaal herken hierin.

Naast mijn passie en liefde voor mijn vakgebied, ben ik ook vaak te vinden in mijn moestuin en in de natuur waar ik graag wandel. Ik kan hier heerlijk mijn hoofd leegmaken en zorgen dat de oogst uit mijn moestuin direct op mijn bord komt. Mijn moestuin maakt onderdeel uit van Dorpsmoestuin D’n Hof is een plek waar bewoners van Maas en Waal hun eigen stukje grond inrichten maar ook om dit in verbinding met elkaar en de gemeenschap te doen. Als bestuurslid draag ik een steentje bij aan deze mooie verenging https://dorpsmoestuin.nl/.

“Ik help organisaties om succesvoller te worden.”

Professioneel, betrokken en flexibel

Ik ben blij en trots dat ik in de afgelopen jaren heb mogen werken met en voor mooie organisaties en mensen die daar werkzaam zijn. Mijn opdrachtgevers spreken ook hun waardering hiervoor uit.