Referenties

Wat voorgaande klanten van mijn dienstverlening vinden

Snelle groei van de afdeling realiseren

Als CTO bij Defenture heb ik de samenwerking met Manuela altijd als zeer prettig en professioneel ervaren. Vooral de laatste maanden hebben we nou samengewerkt om een snelle groei van onze afdeling te realiseren, en dat is gelukt, top!

Prettig en professioneel

Frans de Bruijn

CTO, Defenture BV

Personeelbeleid op een hoger niveau

Manuela is al jaren de HR Manager bij de Huisman Groep.
De samenwerking verloopt plezierig.
Manuela is kundig, betrokken en prettig in de samenwerking.
Manuela heeft er mede aan bijgedragen dat ons personeelsbeleid op een veel hoger niveau is dan een paar jaar geleden.
Kortom, twijfel niet en schakel haar in.

Samenwerking plezierig, prettig in samenwerking, kundig, betrokken

Henk de Heus

Algemeen Manager, Huisman Mediap BV

Financiële consequenties van HR activiteiten scherp in de gaten houden

Vanuit mijn rol als Finance Manager bij Fusion Electronics BV heb ik in 2017 met Manuela samengewerkt. Manuela heeft een pragmatische en professionele houding. De financiële consequenties van haar HR activiteiten houdt zij altijd scherp in de gaten. Ik heb de samenwerking met Manuela als zeer positief ervaren en kan haar zeker aanbevelen bij andere organisaties.

Pragmatisch en professioneel

Elizabeth GrayFinance Manager

Finance Manger, Fusion Electronics BV

Gecombineerde kennis van zowel HR als ook juridische zaken

Manuela heeft onze onderneming deskundig en met gevoel voor proportie begeleid in onze wens tot een gezamenlijk gedragen personeelshandboek te komen. Haar gecombineerde kennis van zowel HR als ook juridische zaken maakte haar tot de ‘right man for the job’.

Deskundig

Ted van de Broek

Director, Alumeco BV

Enthousiasme en energie op de werkvloer

Sinds circa 2016 maken Manuela en ik deel uit van het OCT bestuur. Wij doen dit geheel vrijwillig voor de ondernemers op de Tielse bedrijventerreinen. Manuela heeft daarbij in haar portefeuille de onderwerpen onderwijs en arbeidsmarkt. Daar zet ze zich telkens met veel enthousiasme en energie voor in. Ik ben er van overtuigd dat dat enthousiasme en die energie Manuela ook dagelijks kenmerken op de werkvloer en beveel haar graag aan.

Enthousiasme en energie

JP van Woerekom

Makelaar/taxateur, Rozenhage Makelaardij

Vakbekwamheid en doortastende aanpak bij het oplossen van personeelskwesties

Ik heb het genoegen om samen te werken met Manuela in de HR-afdeling. Haar betrokkenheid bij het welzijn van de medewerkers en haar inlevingsvermogen maakten haar een onmisbaar lid van ons team. Haar vakbekwaamheid en doortastende aanpak bij het oplossen van personeelskwesties waren bewonderenswaardig. Ik kan Manuela van harte aanbevelen voor elke organisatie die op zoek is naar een deskundige en empathische HR-professional.

Betrokkenheid, inlevingsvermogen

Maarten Huisman

Eigenaar, Huisman Tricot BV

Ondersteunen bij het ontwikkelen, inrichten en uitvoeren van HR-beleid

Vanuit Defenture hebben we Manuela een aantal jaren ingehuurd om Defenture te ondersteunen bij de ontwikkeling, inrichting en uitvoering van het HR beleid. Vanuit een startupfase zijn de belangrijkste beleidskaders door Manuela in afstemming met directie en MT ingericht. Het functiehuis als zowel een HR handboek waren destijds essentiële producten die opgezet en gerealiseerd zijn. Naast het afstemmen van de HR strategie met de directie heeft Manuela de tactische en uitvoerende gerealiseerd en uitgevoerd. Omdat ze verbindt en daadkracht toont, zijn performance en persoonlijke gesprekken met medewerkers binnen ons bedrijf altijd integer en professioneel verlopen. Al met al was de samenwerking professioneel, initiatiefrijk en productief.

Verbinden, daadkracht, integer, professioneel

Henk van der Scheer

CEO, Defenture BV

Belangrijke schakel tussen werkgever en werknemer, complexe situaties aanpakken en oplossen

Manuela is een ervaren HR specialist, die complexe situaties kan aanpakken en oplossingen biedt. Ze is open en benaderbaar, wat zorgt voor een transparante en eerlijke interactie. Ze straalt een positieve en vrolijke energie uit, wat het contact met haar aangenaam maakt. Manuela neem de tijd om naar vragen en zorgen te luisteren en stelt mensen op hun gemak. Ze heeft een professionele instelling en vormt een belangrijke schakel tussen werkgever en werknemers. Ik heb met veel plezier met Manuela samengewerkt!

Positief, vrolijk, energie, luisteren, professioneel

Yvette Janssen

Marketing Manager, MFS B.V.

Kennis van zaken

Het samenwerken met Manuela verloopt zeer prettig. Ze is professioneel, warm, veel kennis van zaken, motiverend en helemaal zichzelf.

Professioneel

Stef van Berkel

Sales en Productmanager, Huisman Gassen en lastechniek

Periode van onstuimige groei organisatie begeleid op HR-gebied, open manier van communiceren

Manuela heeft tijdens een periode van onstuimige groei onze organisatie begeleid op HR gebied. In ons technisch georiënteerde bedrijf ondersteunde zij management en medewerkers om die groei op HR gebied in goede banen te leiden. Ik ken Manuela als een deskundig, betrokken en integer persoon met oog voor de bedrijfsdoelstellingen en de belangen van werknemers. Haar open en duidelijke manier van communiceren maakte het voor mij prettig om met haar te werken.

Deskundig, professioneel, betrokken, integer

Toon Kromwijk

Managing Director, Fusion Electronics B.V.

Structuur aanbrengen op HR-gebied, uitvoerend als strategisch

Manuela is ons bedrijf komen versterken op HR gebied om structuur aan te brengen. Zowel in uitvoerende rol als in strategische rol, dit heeft ons erg geholpen! Dit heeft ze gedaan door krachtige en duidelijke communicatie en door de koe bij de hoorns te vatten.

Krachtige en duidelijke communicatie

Frenk Vollebregt

CCO, MFS B.V.