Wie is Added Value?

 

De drijvende kracht achter Added Value is Manuela l’Herminez.manuela

“Na een commerciële studie en jarenlange werkervaring in dit vakgebied, begon ik in 2002 aan de studie Management Economie en Recht. Vanaf dat moment wist ik zeker dat werken als P&O-adviseur mij veel meer voldoening zou geven. Ik werk graag met en voor mensen, omdat ze de motor en brandstof van elke organisatie vormen. Ik help organisaties om succesvoller te worden: een optimalisatie voor zowel het interne als het externe bedrijf. Mijn doel? Tevreden medewerkers en daardoor een productievere werkomgeving, waarbinnen mensen elkaar benaderen zoals ze zelf benaderd willen worden. In Added Value bundel ik sinds 2011 met veel plezier mijn commerciële ervaring en mijn expertise op het gebied van Personeel en Organisatie. Ik luister, denk mee en laat u zien hoe u uw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.”

“De afgelopen jaren heb ik specifieke kennis en ervaring opgedaan in:

  • Arbeidsrecht – WWZ (Wet Werk en Zekerheid);
  • WKR (werkkostenregeling);
  • ERD (eigenrisicodrager);
  • Instellen OR – ondernemingsraad;
  • NLP – doelgericht communiceren;
  • Lean Six Sigma Green Belt.

Wilt u weten wat Added Value voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.