Diensten

Added Value biedt u hulp bij het optimaliseren van uw organisatie met een divers pakket aan ondersteunende diensten. Het eerste gesprek (kennismaking/intake) is geheel gratis. Daarna hanteert Added Value doorgaans een uurtarief van € 90 per uur. De reiskosten bedragen € 0.35/km.

HRM organisatiescan

De organisatiescan van Added Value zorgt voor meer inzicht in uw organisatie als geheel. Zowel de interne als de externe organisatie worden doorgelicht, waarna u een rapport ontvangt met een beoordeling en bijbehorende aanbevelingen.

Interim HRM/P&O

De interim P&O-er helpt u bij administratieve processen, zoals de salarisadministratie en de personeelsadministratie, maar helpt u ook bij het beoordelen en functioneren van uw medewerkers. De gehele cyclus van instroom-doorstroom-uitstroom.

Toegepaste arbeidsrecht

Hulp bij arbeidsrecht van Added Value neemt u de ingewikkelde arbeidsrechtelijke rompslomp uit handen. Heldere arbeidsvoorwaarden, duidelijkheid over wetgeving en een zorgvuldige behandeling van arbeidsrechtelijke zaken kunnen een enorme bijdrage leveren aan de productiviteit van uw organisatie.

HR abonnementen

Vaste prijs, 100% ondersteuning. Wij houden van gemak. Daarom werken wij met maandabonnementen. Zo heeft u een externe personeelsafdeling voor een vaste prijs.
Wilt u weten wat Added Value voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.